Covid 19 Dezinfekcija

Dezinfekcija protiv Koronavirusa- COVID-19

Nakon prvog prijavljenog slučaja usled globalne pandemije Coronavirusa Covid-19, stručnjaci napominju da je dezinfekcija veoma važna za prevenciju ovog virusa. SARS-CoV-2 je novi soj porodice koronavirusa čije se karakteristike i sredstva prenosa još uvek proučavaju. Ono što sve mnogo zabrinjava jeste brzina širenja ovog virusa.

Poslednjih par meseci čujemo i čitamo u svim srpskim medijima sledeće pojmove: „zdravstvena kriza, pandemija, epidemija, infekcija, respiratorni infekcija …“. Zbog pandemije koju proizvodi Covid-19, potražnja za dezinfekcijom prostorija, , kancelarija, prodavnica domova, restorana ili vozila, na primer, porasla je eksponencijalno.
Sada više nego ikada, stanovnici i vlasnici preduzeća u Srbiji povećali su sanitarne i zaštitne mere na radu upravo zbog neizvesnosti koju predstavlja virus Covid-19.

Upravo zbog toga Eko-tim agencija je napravila novu službu za dezinfekciju, koju čini tim licenciranih stručnjaka, kako bismo uspešno sprečili širenje ovog virusa. Naši zaposleni epidemiolozi redovno prate situaciju sa Covid-19 virusom i razvijaju programe kako bi deznfekcija koju vršimo našim klijentima bila što efikasnija i uspešnija.

Vršimo specijalističku dezinfekciju koja će vam pomoći da održite visok nivo higijene u svojim prostorima.

Dve različite vrste dezinfekcije protiv koronavirusa

  • Preventivna Covid-19 dezinfekcijaPreventivna covid-19 dezinfekcija podrazumeva intervencije u objektima u kojima nije poznato prisustvo koronavirusa
  • Dezinfekcija Covid-19 slučajeva Vrše se intervencije na lokacijama na kojima postoje potvrđeni slučajevi Covid-19

Ukoliko imate potvrđenih ili sumnjivih slučajeva Covid-19 ili želite preventivno da dezinfikujete stan, kuću ili poslovni prostor pozovite Eko-tim agenciju. Usluga dezinfekcije koju vršimo protiv Coronavirusa namenjena je zaštiti zdravlja i bezbednosti stanovnika.

Kako vršimo dezinfekciju protiv Covid-19 virusa?

Najsavremenijom metodom koja podrazumeva ULV dezinfekcijsko zamagljivanje dopire se do svih delova prostora koji se tretira, naručito ključnih dodirnih tačaka koje pokrivaju vrata, kvake, prekidači za svetla, stolove, tastaturu, kupatila…. Dezinfekcijska magla raspršena je u sitnim česticama koje se polako sležu na površine. Ovo čini prostor mokrim, omogućavajući dezinfekcionom sredstvu da deluje. Površine će nakratko ostati vlažne, a zatim ih treba ostaviti da se osuše. To je najpotpunija i najefikasnija tehnika tretmana dezinfekcije. Proces je jednostavan, brz i efikasan.

covid 19 dezinfekcija poslovnog prostora

Prednosti dezinfekcije koju vršimo

  • Tretirana područija su dostupna u roku od sat vremena nakon izvršenog tretmana
  • Tretirana područija se brzo suše a dezinficijens ne oštečuje opremu, materijale, nije korozivan i neće ostaviti nikakav trag.
  • Dopiremo do nepristupačnih površina i kritičnih tačaka zamagljivanjem ultra lakim česticama dezinficijensa prestižnim zamagljivačima proizvođača Igeba (Nemačka)
  • Preparate koje koristimo su ekološki prihvatljivi, neškodljivi i preporučeni od strane SZO.

Dezinfekcija poslovnog prostora protiv Covid-19 virusa

Naši profesionalni i visoko kvalifikovani tehničari opremljeni su potrebnom zaštitnom opremom i specijalnom opremom za dezinfekciju kako bi pre svega sigurno i efiksano radili.
Tretmane dezinfekcije prilagođavamo Vašim potrebama, kako bismo u što manjoj meri ometali vaš posao, kordiniraćemo tremane nakon radnog vremena ili vikendom kako bismo Vam omogućili da nesmetano vršite svoj posao.
Izveštaj posle tretmana koji potvrđuje pruženu uslugu dobijate nakon izvršenog tremana.
Preporuka je da se dezinfekcija poslovnog prostora protiv Covid -19 virusa vrši redovno, kao deo vašeg akcionog plana za zaštitu od virusa i održavanju higijene na vašem radnom mestu.

Možemo vam dati besplatnu ponudu u roku od 24 sata. Kontaktirajte nas!