Komarci su društveni insekti koji žive u velikim kolonijama koje čine hiljade primeraka.

Postoje različite vrste, ali većina može prenijeti bolesti poput malarije, dengue groznice, žute groznice itd, prouzrokovanih upravo njihovim ujedima. Takođe je poznato da prenose bolesti na naše kućne ljubimce, poput bolesti srčanih glista kod mačaka i pasa, zbog čega je tako važno izvršiti suzbijanje komaraca.

Komarci nanose ugrize koji su ponekad vrlo bolni.Mužjaci ne proizvode ugrize, već samo ženke, koje se moraju hraniti krvlju da bi se mogle nositi s reprodukcijom.

Kako nas komarci pronalaze?

Zahvaljujući našem disanju i oslobađanju CO2 tokom našeg izdisaja.

Kako sprečiti pojavu komaraca?

Najefikasniji način za kontrolu populacije komaraca jeste uklanjanje stajaće vode oko vašeg doma, kao što su bazeni za decu, posude napunjene kišnicom ili slično, gde polažu jaja.

Komarci putuju na velike udaljenosti, ako se na 1,5 km od vaše kuće nalazi stajaća voda, to može biti izvor vaših problema.

Naš cilj borbe protiv komaraca je:

-eliminisati komarce i njihova uzgajališta

-sniziti nivo neugodnosti koju komarciuzrokuju ispod nivoa koji se smatra nepodnošljivim za populaciju

Kako mi vršimo tretman protiv komaraca?

Sigurno ste se pitali Kako da se rešim komaraca?

Pozovite Eko tim agenciju i mi ćemo uspešno rešiti Vaš problem sa komarcima

Naši tehničari su specijalizovani za kontrolu komaraca i imaju veliko iskustvo i znanje u ovoj oblasti.Upotrebom specifičnog insekticida, koji je u skladu sa svim važećim standardima, ekološkim i zdravstvenim.

Naši obučeni timovi sprovode ciljane i velike akcije kako bi efiksano kontrolisali populaciju komaraca na velikim površinama.