Kao jedna od vodećih kompanija u oblasti DDD usluga, Eko Tim je uvek u potrazi za talentovanim i stručnim pojedincima koji će pomoći da nastavimo pružanje kvalitetnih usluga našim klijentima. Ukoliko želite da se pridružite dinamičnom timu koji se bori protiv štetočina, a upoznati ste sa terminima dezinsekcija, deratizacija, dezinfekcija, Eko Tim je pravo mesto za vas.

Naša kompanija pruža rešenja za širok spektar problema vezanih za štetočine, uključujući insekte, glodare, kao i dezinfekciju prostora. Svojim klijentima obezbeđujemo sigurno i zdravo okruženje putem visoko efikasnih i inovativnih metoda. Kako biste postali deo našeg tima, potrebno je da ispunjavate sledeće kvalifikacije:

Stručnost u oblasti DDD

Tražimo pojedince sa stručnim znanjem i iskustvom u oblasti dezinsekcije, deratizacije i dezinfekcije. Važno je da posedujete sertifikate ili licence koji potvrđuju vaše stručne veštine u ovoj oblasti.

Svest o sigurnosti i ekologiji

Kao odgovorna kompanija, težimo da naše usluge budu sigurne i ekološki prihvatljive. Stoga, tražimo stručnjake koji su svesni i posvećeni primeni bezbednih i ekoloških praksi u svom radu.

Timski igrač

Verujemo u snagu timskog rada i saradnje. Potrebni su nam pojedinci koji su spremni da sarađuju sa kolegama, dele svoje znanje i iskustvo, kao i da pružaju podršku u postizanju ciljeva tima.

Komunikacija i posvećenost klijentima

Naša misija je pružiti vrhunsku uslugu klijentima. Tražimo stručnjake koji su vešti u komunikaciji, slušanju potreba klijenata i pružanju rešenja na efikasan i pristupačan način.

Ako ste zainteresovani za pridruživanje našem timu, molimo vas da popunite kontakt formu na dnu stranice. Pored osnovnih informacija, ukratko predstavite svoje iskustvo i motivaciju za rad u oblasti DDD usluga.

Šta nudimo

Eko Tim pruža odličanu radnu atmosferu, mogućnosti profesionalnog razvoja i konkurentnu nadoknadu za svoje zaposlene. Verujemo u kontinuirano usavršavanje i podržavamo stručno usmeravanje naših timova kroz individualno građenje karijere.

Vaša prijava će biti pažljivo pregledana i analizirana. Ukoliko vaše kvalifikacije i profil odgovaraju našim potrebama, bićete pozvani na intervju kako bismo bolje upoznali jedni druge.

Rad u industriji DDD usluga pruža priliku da aktivno doprinosite zaštiti zdravlja ljudi i životne sredine. Uz Eko Tim podršku, možete razviti svoje veštine, proširiti znanje i ostvariti profesionalni rast u ovoj dinamičnoj oblasti.

Pridružite nam se u našoj misiji borbe protiv štetočina i obezbedite sigurno i zdravo okruženje za naše klijente. Popunite kontakt formu i započnite svoje putovanje ka uspešnoj karijeri u Eko Timu. Očekujemo vaše prijave i radujemo se mogućnosti da radimo zajedno!


    Polja označena sa * su obavezna.