Dobrodošli na websajt kompanije Eko Tim (dalje u tekstu „sajt“). U kompaniji Eko Tim posvećeni smo zaštiti vaše privatnosti i ličnih podataka koje možete podeliti sa nama tokom korišćenja našeg sajta. Ova politika privatnosti ima za cilj da vam pruži informacije o načinu prikupljanja, korišćenja i deljenja vaših podataka prilikom posete sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku privatnosti pre nego što nastavite da koristite sajt.

Prikupljanje ličnih podataka

Prilikom posete našeg sajta, možda ćemo prikupiti određene lične podatke koje dobrovoljno delite sa nama. Ovo može uključivati vaše ime, e-mail adresu, broj telefona, lokaciju, ili druge informacije koje nam dobrovoljno pružate putem kontaktnih formi ili drugih interaktivnih funkcija na sajtu.

Korišćenje ličnih podataka

Vaše lične podatke koristimo isključivo u skladu sa zakonima o zaštiti podataka i u skladu sa ovom politikom privatnosti. Vaši podaci mogu se koristiti u sledeće svrhe:

Odgovaranje na vaše upite i zahteva: Koristimo vaše podatke kako bismo vam pružili informacije koje tražite i odgovorili na vaše upite ili zahteve koje nam uputite putem kontaktnih formi ili e-mailova.

Unapređenje naših usluga: Vaše povratne informacije i podaci pomažu nam da unapredimo naše usluge i prilagodimo ih vašim potrebama.

Marketinške svrhe: Možemo koristiti vaše podatke kako bismo vam slali marketinške materijale o našim uslugama, promotivne ponude, ili obaveštenja o događajima koje smatramo da bi vas mogli zanimati.

Deljenje ličnih podataka

Vaše lične podatke nećemo deliti, prodavati ili ustupati trećim stranama, osim u sledećim slučajevima:

Pravne obaveze: U određenim situacijama možemo biti zakonski obavezni da delimo vaše podatke sa nadležnim vlastima, sudovima ili regulatornim telima u skladu sa važećim zakonima i propisima.

Saradnici i pružaoci usluga: Ponekad možemo angažovati saradnike i pružaoce usluga koji će koristiti vaše podatke isključivo u naše ime i u skladu sa našim uputstvima.

Bezbednost ličnih podataka

U kompaniji Eko Tim preduzimamo razumne tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše lične podatke od gubitka, neovlašćenog pristupa, zloupotrebe ili otkrivanja. Međutim, treba napomenuti da nijedan prenos podataka putem interneta ili elektronskog skladištenja nije potpuno bezbedan, te stoga ne možemo garantovati potpunu bezbednost vaših podataka.

Prava korisnika

Imate pravo da pristupite, ispravite, izbrišete, ili ograničite obradu vaših ličnih podataka u skladu sa važećim zakonima o zaštiti podataka. Takođe, imate pravo da se protivite obradi vaših ličnih podataka za marketinške svrhe. Ukoliko želite ostvariti bilo koje od ovih prava ili imate bilo kakva pitanja u vezi sa vašim podacima, molimo vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese, kontakt forme na sajtu ili putem telefona.

Izmene politike privatnosti

Ova politika privatnosti može se povremeno ažurirati kako bi se odrazile izmene u načinu prikupljanja, korišćenja ili zaštite vaših podataka. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici, a poslednji datum izmena će biti naveden na dnu stranice. Preporučujemo vam da redovno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o eventualnim izmenama.

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa ovom Politikom privatnosti ili načinom na koji obrađujemo vaše lične podatke, slobodno nas kontaktirajte.

Zahvaljujemo vam što koristite sajt kompanije Eko Tim i što ste nam poverili svoje lične podatke. Vaša privatnost je od velike važnosti za nas, i mi smo posvećeni zaštiti vaših podataka na odgovarajući način.

Poslednja izmena: 11.9.2022.