Uređaji za toplo zamagljivanje

Toplo zamagljivanje je jedna od metoda primene uništenja insekata primenom dezinsekcije. Eko Tim vrši proces toplog zamagljivanja sledećim uređajima:

pulsFOG – stacionarna i mobilna primena

Uređaj za zaštitu štetočina u komunalnoj higijeni, proizvodnim pogonima, skladištima, pukotinama, u skrivenim mestima, gornjim slojevima hala, silosa…

Tehnika termičkog zamagljivanja je ekonomična i delotvorna metoda suzbijanja letećih i puzećih prenosnika bolesti (komarci, mušice i druge štetočine).

Napomena: Uvođenjem nove tehnologije poslovanja poduzeća Eko Tim, u cilju nam je što kvalitetnije, brže, efikasnije, sa što manje troškova provesti mere dezinsekcije, dezinfekcije, deratizacije i fumigacije.

Mobilstar E/ER – stacionarna i mobilna primena

Aerosolni raspršivač sa četvorotaktnim benzinskim motorom, podesivim elektronskim daljinskim upravljačem, biranjem količine protoka rasprsivanja 1/km – sinhronizovan radarom.

Područja primene

Borba protiv razvijenih i nerazvijenih larvi u javnoj higijeni borba protiv razvijenih i nerazvijenih insekata i štetočina opasnih za zdravlje i higijenu u privatnom i industrijskom sektoru, kao u parkovima, rekreacionim centrima, vojnim objektima, na brodovima u lukama, na plažama, na železnici, auto kampovima i drugo.

Tehnike primene

Uređaj je konstruiran za tri različite tehnike primene. Kapljice, koje se razlikuju u veličini, spektru i strujanju, mogu se regulisati promenom količine i brzine vazduha i količine protoka.